EVAFLOR parfüm

Evaflor Whiksy parfüm termékvonal


Kedves érdeklődők! Jelen cikkel szeretnénk bemutatni a francia Evaflor céget, illetve az általuk készített, és itt forgalmazott Whisky parfümöket. A Whisky parfüm termékvonal nyolc egyedi illatot tartalmaz, mindegyik más, egyedi, különleges és természetesen férfias!

A Whisky Parfüm az Evaflor cég zászlóshajó parfüm márkája 1997 óta. Az Evaflor SA 1983-ban alakult, székhelye Párizsban, Franciaországban található.

A szépség sokkal több, mint az érzékek puszta élvezete. A szépség egy valódi lelkiállapot, és bennünk van, akárkik is vagyunk. A szépség minden nap színeket és illatokat hoz a mindennapi életünkbe.



Az Evaflor Paris küldetése, hogy szépségápolási cikkek széles skáláját és a szakértelmüket kínálják ügyfeleiknek, hogy a megfelelő termék a megfelelő időben velük lehessen. A cégnél azért dolgoznak, hogy ügyfeleik igényeit kielégítsék, és megtiszteltetésnek veszik azt, hogy divatos termékeket fejleszthetnek, és gyárthatnak.

Az EVAFLOR a termékei megalkotása közben folyamatosan a minőségét, a kreativitást tartja szeme előtt.

Ez a küldetés tette lehetővé számukra, hogy megszerezzék olyan rangos nemzetközi márkák bizalmát, mint például az ENRICO COVERI, aki az EVAFLOR számára parfümök egész sorozatát tervezte és készítette.


Az EVAFLOR a szépség világába olyan exkluzív alkotásokkal is betört, mint például a WHISKY, a JE T’AIME sorozat, vagy olyan szelektív márkákkal, mint a SYMPHONIE, AMATI és ECLIPSE. Ezek az illatok minden nap hozzájárulnak a gondtalan élet élvezetéhez világszerte!


Az EVAFLORPARIS-t 1983-ban alapították tulajdonosai, akik új, modern és elegáns parfüm márkákat kívántak létrehozni férfiak és nők számára egyaránt.

1983 és 1990 között csomagolási munkákat végeztek a legrangosabb francia illatszer-márkák számára. Ezek voltak a tanuló évek az EVAFLOR számára, értékes tapasztalatokat szereztek a gyártásban.


1991 és 2000 között az EVAFLOR saját márkákat hozott létre és azóta is gyárt a nagyközönség számára. Parfümök nők és férfiak számára, valamint kozmetikumok: az Evaflorparis márkáit elsősorban a feltörekvő piacokon, összesen 70 országban, négy kontinensen világszerte forgalmazzák!


2000 és 2010 között az EVAFLORPARIS új kozmetikai márkát tervezett, ez lett az ECLIPSE.
Kiváló minőségű make-up termékek széles választéka, melyeket drogériákban, illetve Franciaországban és Oroszországban közvetlenül is értékesítenek.


2000 és 2016 között az EVAFLORPARIS tovább növekszik, és új márkák jelennek meg, például a WHISKY parfümök férfiak számára 2011-ben és a Je t’aime parfüm nőknek 2012-ben.


A márka növekszik, és mindig értékeli azt, amit az ügyfelek mondanak...