Bemutató

Evaflor Whiksy Origin


Az EVAFLOR Whisky Origin parfüm terméke a nyolc illat között az egyik legjobb, legismertebb! Persze, hogy ezzel kezdjük a termékek bemutatását.

Kezünkbe véve a terméket rögtön észrevesszük, milyen minőségi csomagolásban, dobozban van a parfüm. Gyönyörű zöld színben pompázik a doboz, amit forgatva a fényben különböző színjáték bontakozik ki előttünk. Ilyet csak a jóval drágább kategóriákban láthatunk, bár most nálunk a Whisky termékek hihetetlenül jó áron kaphatóak. Kis kutatással a nemzetközi oldalakon látva az ár 15 euró körül alakul, ami barátok között is ötezer forint felett van. Hazánkban az ár nagyon kedvező. Megkérdeztem pár barátomat, valamint vásárlókat is, mennyit adnának ezért a parfümért? Persze, nem árultam el a valós árat, de szinte mindenki kivétel nélkül az 5-10 ezer forint közötti tartományba lőtte be az origin értékét, és szemrebbenés nélkül meg is vették volna ennyiért, mert az illat erőssége, milyensége, és a doboz alapján is ez a termék ennyit egyszerűen megér. Amikor mondtam, hogy alig valamivel kétezer forint felett van ennek a 100ml-es verziónak az ára, teljes hitetlenség volt a reakció. Egyenesen volt, aki azt is a fejemhez vágta, hogy ha nem most szaglászta volna meg az illatot, nem látná saját szemével a terméket, csak az információkra alapozván minimum csalónak gondolna, hiszen mégis milyen parfümöt lehet kapni kétezer forintért? "Nem, ez egyszerűen nem lehet jó" - szólal meg a vészcsengő agyunkban, ez a reflex, egy beidegződés, ami általában nem is csal... Mégis, itt más a helyzet. Elsőre nagyon fura, teljesen ellentmondásos.

Miért van ez így? Ezt okozná a verseny? Itt ennyiért lehet eladni? De hát itt a bizonyíték: megvennék ezt drágábban is.. de aki ismeri, tudja azt is, hogy itt, ennyiért beszerezhető. Megszokták. Mint ahogyan a minőséget is. Meddig tartható ez? Nem tudjuk. De nem baj, mert ennyit, sőt, bizonyítva: ez a termék még többet is megér, mert ez egy hibátlan eredeti francia parfüm, melyből az illatot sem spórolták ki, és a körítést is megadták hozzá!

Térjünk egy kicsit rá a Whisky Origin-re, mert végülis ez a cikk erről a termékről szól: bizony, sokan ismerik. Évek óta, legalábbis 2011 környékén amikor berobbant világszerte, nagyon gyorsan elterjedt, így hazánkban is. Egy karakteres, édeskés, fűszeres és ezért tartós illat. Egyszerűen minden megvan benne. Az illat tipusa miatt fiatalos, vagány, modern. Tartós is, mert az összetevők nehezen száradnak le, az alapillat sokáig érződik. Kicsit hasonló a 1 million illatára, ami egy sokkal drágább luxus parfüm. Persze a kettő nem ugyanaz, csak hasonlít, de ez a használóit egy cseppet sem izgatja.

Két dolog a fontos a vevőknek tapasztalatok alapján - nem mondok újat - az illat maga, és a tartósság. Ha ezek rendben vannak, és még kedvező árral is párosul a dolog, a terméknek majdnem nyert ügye van! Ha ehhez hozzáadunk egy ízléses csomagolást, szép dobozt, üveget, megtoljuk egy kis marketing-el, a siker garantált! Így történt ez a Whisky Origin-el is, népszerűsége töretlen. Nem csak itthon, külföldön is. Az Evaflor sok országban jelen van, főként fejlődő országokban, ahol a termékeit meg tudják vásárolni, mert olcsóbb, ezáltal elérhető. Vannak bőven potenciális vásárlók...igaz?

Ráadásul a gyártó cég több éves tapasztalatokkal rendelkezett a csomagolás terén, hiszen nagy francia márkáknak vállaltak ilyen jellegű munkákat.

A Whisky Origin tehát mindenkinek javasolt, aki szereti az édeskés illatokat, és ha már nem is fiatal, mindenképp fiatalos, mert az illat modern! Még egy apró megjegyzés így a végére... Nem csak nekünk, férfiaknak kell tetszen az adott illat! A hölgy partnert is jó érzés elcsábítani, ehhez pedig ez az illat tökéletes, mert bizony a nők is odavannak érte..., mint ahogy azt számos vásárlónktól is hallottuk. Nosza rajta, már csak ki kell próbálni, vagy vásárolni még egy flakonnal a polcunkra, mert ennek a terméknek ott a helye! Kapható 100ml kiszerelésben szinte mindíg, néha DEO-ban, és ajándék szettek is fel-felbukkannak néha.

Üdvözlettel,

Attila